Menu Premium

2K Games haalt Borderlands 3 uit Epic Games Store

Alex 22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat uitgevers hun games uit de Epic Games Store haalde, vanwege de Mega Sale die Epic gestart was. Het ging hier om de games Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 en Oxygen Not Included. Nu voegt Borderlands 3 zich ook toe aan dit rijtje. De Pre-orders voor dit aankomende derde deel zijn namelijk ook uit de store gehaald.

Gelukkig maar tijdelijk

Het is misschien wat verwarrend aangezien Borderlands 3 voor de PC tot 2020 exclusief te verkrijgen zal zijn via de Epic Games Store. Een woordvoerder van 2K Games wist echter te melden dat de mogelijkheid om Borderlands 3 te pre-orderen tijdelijk uit de Epic Games Store is gehaald. Zodra de Epic Mega Sale voorbij is zal Borderlands 3 weer beschikbaar zijn. Gamers die hun pre-order al hebben gedaan met de prijzen die tijdens deze Mega Sale werden genoemd, krijgen hun bestelling gewoon voor die prijs, aldus de woordvoerder van 2K.

“We are working closely with Epic and have temporarily removed Borderlands 3 from their storefront. We look forward to the game being back on the Epic Games store soon. Games bought during their Mega Sale will be honored at that price.”

Epic weet ervan

Bij Epic zijn ze uiteraard op de hoogte van het feit dat uitgevers hun games tijdens de Mega Sale uit hun digitale-winkel halen. In een reactie wist Epic te melden dat zij de beslissing van uitgevers in eren nemen, als zij er voor kiezen om hun games niet mee te laten doen met dergelijke uitverkoop acties zoals de Epic Mega Sale.

“If a developer or publisher chooses to not participate in our sales, we will honor that decision.”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch