Menu Premium

‘Teased PlayStation een mogelijke Spyro the Dragon comeback?’

Rens van Nerum 20/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd worden veel populaire retro games van PlayStation terug in het leven geroepen. Binnenkort verschijnt er een Crash Bandicoot revival, Wipeout komt terug met een Omega collection en ook God of War komt terug. Echter gaat nu het gerucht dat één van de populairste games van back in the days op de éérste PlayStation mogelijk zijn terugkeer krijgt.

Spyro the Dragon van uitgever Insomniac games, was één van die games die gamers op het puntje van hun stoel had zitten. De platform adventure game van het paarse draakje gaf gamers een kijkje in de realm van draken, Gnorcs en een shitload aan werelden waarin je vijanden kon kontschoppen, puzzels kon oplossen en diamanten kon verzamelen.

Echter was het de laatste tijd erg stil rond onze Spyro. Hij verscheen dan nog wel eens als gast zo hier en daar in games als Crash: Twinsanity en de recentere Skylanders series. Een recente promo post van PlayStation Nederland brengt daar mogelijk verandering in:

spyro

In de afbeelding zien we veel bekende characters als Crash Bandicoot, Parappa the Rapper, Kratos, Sackboy en Kat van Gravity Rush. Echter als we rechtsbovenin kijken zien we daar toch echt onze Spyro the Dragon vliegen! Betekent dit dat Spyro ook terug gaat komen naar PlayStation? We zullen het voor nu nog even met een korreltje zout moeten nemen, maar zeg nou eerlijk: hoe gruwelijk zou het zijn als we weer met Spyro the Dragon aan de slag kunnen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch