Menu Premium

Star Wars: Battlefront 2 open beta sinds vandaag live

Jeroen Wiersma 06/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs deelde Koos zijn ervaringen met Star Wars: Battlefront 2, welke hij speelde op zowel de E3 als op de Gamescom. Of EA met Battlefront 2 de Star Wars game in handen heeft waar veel mensen op hopen kun je nu zelf gaan ervaren, want de Star Wars: Battlefront 2 open beta is sinds vandaag live!

Wie de game heeft gepreorderd heeft al twee dagen zich in de beta mogen begeven. Niet iedereen zal de game echter hebben gepreorderd na het voor velen tegenvallende deeltje één, maar nu is de beta voor iedereen toegankelijk op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Om te spelen heb je op de PC 22,8 GB binnen te hengelen, op de PlayStation 15,3 GB en op de Xbox One 13,2 GB. Tot maandag 18:00 uur heb je de tijd om de Galactic Assault mode op Naboo, de Starfighter Assault mode op Fondor, de Strike mode in het kasteel van Maz Kanata op Takodana en de Arcade mode in Theed uitgebreid uit te proberen.

Star Wars: Battlefront 2 komt voor de verschillende genoemde systemen uit op 15 november. In tegenstelling tot deel één bevat dit deel een Story Mode, die je in je eentje kunt doorlopen en de game meer content geeft. EA lijkt behoorlijk in te zetten op deze Story Mode, getuige de verschillende trailers. Deel je ervaring met ons in de comments als je de open beta gecheckt hebt!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch