Menu Premium
Loading...

Star Wars Battlefront 2 Gamescom Preview: de hit van het najaar?

26/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar komt naarmate de maand augustus vordert steeds dichterbij. Ieder zijn voorkeur ligt vanzelfsprekend bij andere games en discussiëren hierover is een van de leukste dingen naast het gamen zelf. Een van de vele games die dit najaar uitkomen is Star Wars Battlefront 2. De eerste Star Wars Battlefront zag twee jaar geleden het levenslicht en werd niet door iedereen even goed ontvangen. Als groot Star Wars-fan was bijvoorbeeld Koos absoluut niet te spreken over het eerste deel uit de nieuwe shooterserie van EA, en in een eerder stadium gaf hij ook al aan weinig te verwachten van het tweede deel. Nu heeft Koos de afgelopen week de game mogen spelen in Keulen, waarna hij in de studio op de bank plaats nam om een preview op te nemen. Benieuwd of dit vervolg de mening van een scepticus als Koos veranderen kan? Check dan nu de Star Wars Battlefront 2 Gamescom Preview: de hit van het najaar?

Doet EA de Star Wars-serie nu wél eer aan

De eerste Star Wars Battlefront kwam uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Zoals eerder gezegd kreeg de game een hoop kritiek te verduren. Media spraken van een gebrek aan diepgang. De volgens sommigen wat kinderachtige insteek zou geen recht doen aan de Star Wars-franchise. Alle kritiek ten spijt, de game heeft het in commercieel opzicht wél goed gedaan. Het is dan ook geen verrassing dat EA een jaar later met een vervolg komt. De uitgever heeft beloofd vernieuwingen toe te voegen aan het tweede deel uit de gameserie, maar het woord van een uitgever wordt door velen lang niet altijd serieus genomen. Koos zit in ieder geval klaar om jullie van zijn ongezouten mening te voorzien.

Wat denken jullie van het tweede deel uit de Star Wars: Battlefront-serie? En wat zijn jullie gedachten over het vorige deel? Laat het weten in de comments onder deze Star Wars Battlefront 2 Gamescom Preview: de hit van het najaar?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch