Menu Premium
Loading...

Zie hier de EVE: Valkyrie launch trailer voor de PS VR

Soraya van der Weiden 06/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar dagen en het is zover, want op 13 oktober komt de PlayStation VR uit. Daar horen natuurlijk een berg release titels bij! Nu heeft een van deze titels, Eve: Valkyrie van CCP Games, al een trailer uitgebracht. Dus maak je borst maar nat, want hier is de EVE: Valkyrie launch trailer voor de PS VR.

Eve: Valkyrie is van dezelfde makers als EVE Online. Sterker nog, je stapt nu in de huid van een piloot uit de sci-fi MMORPG en ziet alles door zijn of haar ogen. In deze dogfighting-shooter bevind je je in outer space en ga je 5-tegen-5 gevechten aan met ruimteschepen. Om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde ervaring heeft, is het spel enkel toegankelijk voor een ieder met een VR-bril.

De PS VR is niet de eerste en enige VR-bril waar Eye: Valkyrie op verschijnt. Eerder dit jaar verscheen de outer space-shooter nog voor de Oculus Rift, en ook zal de game ergens dit jaar verschijnen op de HTC Vive. Daarnaast maakte CCP Games eerder al bekend dat er cross-platform play beschikbaar zal zijn tussen de drie verschillende VR-systemen.

Eve: Valkyrie is meteen vanaf de release van de PS VR beschikbaar, op 13 oktober dus. Kijk jij uit naar VR-dogfights in de ruimte? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch