Menu Premium

EVE: Valkyrie komt naar de HTC Vive

Rik Koning 05/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

EVE: Online is mogelijk de langstlopende populaire MMORPG. De game kwam uit in mei 2003 (ter vergelijking, dat is bijna twee jaar eerder dan World of Warcraft) en heeft nog steeds ongeveer een half miljoen spelers. Het bedrijf achter de EVE-serie, CCP Games, komt nu met een multiplayer dogfighting game genaamd EVE: Valkyrie, speciaal ontwikkeld voor de opkomende VR-brillen. Dat Valkyrie speelbaar zou zijn met de Oculus Rift en later ook naar de komt PlayStation VR was al bekend, maar daar is nu nog een platform bijgekomen. EVE: Valkyrie komt naar de HTC Vive!

De Vive wordt gezien als één van de betere VR-brillen en zou het de Oculus wel eens lastig kunnen gaan maken. De timing van dit nieuws was ongetwijfeld geen toeval, aangezien vandaag ook de officiële releasedatum is van HTC’s VR-bril, alhoewel de bril met leveringsproblemen kampt. Met deze aankondiging wordt het niet ondenkbaar dat EVE: Valkyrie ook nog op andere VR-brillen uit zal komen, al is daar momenteel nog niks over bekend.

EVE: Valkyrie komt in oktober naar de PlayStation VR. Wanneer de game op de HTC Vive beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Bron: Eurogamer

EVE: Valkyrie komt naar de HTC Vive

EVE: Valkyrie komt naar de HTC Vive

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch