Menu Premium

Michel Ancel en Ubisoft teasen Beyond Good and Evil 2

Karim Shehata 27/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kijken al ongelofelijk lang uit naar een vervolgdeel op Beyond Good and Evil 2. Ubisoft heeft in de afgelopen jaren meerdere kleinere teasers de wereld ingegooid, maar van een officiële aankondiging wilde het nooit echt komen. Nu zijn we echter dichterbij deze officiële aankondiging dan ooit tevoren.

Dit is namelijk wat Michel Ancel zojuist op z’n Instagram plaatst:

Somewhere in system 4 … – Thanks #ubisoft for making this possible !

Een foto die is geplaatst door Michel Ancel (@michelancel) op

Let dan vooral op “Thanks Ubisoft for making this possible”, wat zou kunnen betekenen dat Beyond Good and Evil 2 er daadwerkelijk aan zit te komen. Ook is Ubisoft Frankrijk op Twitter aan het teasen, door in tweets mensen door te sturen naar deze Instagram post.

Verschillende buitenlandse media denken dat het hier om een prequel gaat, omdat we op deze afbeelding een jongere Uncle Pey’j zien. Hij was de sidekick van Jade in het origineel.

In maart ging er een gerucht dat Beyond Good and Evil 2 exclusief zou verschijnen voor de Nintendo NX. Gezien de onthulling van de Nintendo NX ongeveer net zo dichtbij lijkt te zijn als de onthulling van deze game, wordt dit gerucht nu natuurlijk nieuw leven ingeblazen met deze tease.

Denk jij dat Beyond Good and Evil 2 er nu eindelijk echt aan zit te komen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch