Menu Premium

Beyond Good and Evil 2 verschijnt mogelijk exclusief voor Nintendo NX

Karim Shehata 03/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft vorig jaar aangegeven dat we dit jaar meer gaan horen over een nieuwe console en/of handheld van het bedrijf, die nu de werktitel ‘NX’ draagt. De wildste geruchten gaan rond over wat dit apparaat, of zelfs apparaten, precies gaat zijn. Echter lijken we nu in de fase te zijn aangekomen dat er geruchten gaan verschijnen over games en het volgende gerucht is sappig te noemen: Beyond Good and Evil 2 verschijnt mogelijk exclusief voor Nintendo NX.

Dit blijkt uit informatie van Geno, een insider binnen de industrie die vaak over juiste informatie beschikt. De game blijkt op dit moment de werktitel Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers te hebben en Nintendo stopt geld in dit project in de hoop “goodwill” van het grote publiek te krijgen. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de exclusiviteit van Bayonetta 2, welke alleen op de Wii U verscheen.

Het gaat hier natuurlijk wel om een gerucht, dus lees dit bericht met de smaak van een korreltje zout in je mond. Of er daadwerkelijk een kern van waarheid in dit gerucht zit, zal de toekomst moeten uitwijzen!

Bron: VG24/7Destructoid

Beyond Good and Evil 2 verschijnt mogelijk exclusief voor Nintendo NX

Beyond Good and Evil 2 verschijnt mogelijk exclusief voor Nintendo NX

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch