Menu Premium
Loading...

Hearthstone Journey to Un’Goro Review

12/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gelukkig nieuwjaar! Er is namelijk een nieuw jaar aangebroken in de wereld van het digitale kaartspel Hearthstone. Het jaar van de Kraken is voorbij en het jaar van de Mammoth is begonnen. En met deze jaarwisseling is er ook een nieuwe uitbreiding meegekomen, genaamd: Journey to Un’Goro. Hier op de redactie speelt alleen Emiel (en een stagiair) deze game nog. Dagelijks welteverstaan. Vandaar dat hij in zijn uppie deze review doet. Of deze uitbreiding genoeg nieuws met zich meebrengt en of het ook interessant is voor mensen die nieuw instappen, gaat Emiel je vertellen in deze Hearthstone Journey to Un’Goro Review.

Hearthstone quests

Naast nieuwe kaarten brengt deze uitbreiding ook nog wat andere dingen met zich mee. Zo heb je nu bijvoorbeeld quests die je tijdens een match kan halen en je een ontzettend sterke kaart als reward geven. Ook zijn de kaarten van de vorige uitbreidingen: Blackrock Mountain, The Grand Tournament en The League of Explorers uit de game gehaald samen met een paar classic kaarten. Wat hiervoor in de plaats is gekomen zie je hier.

Speel jij nog Hearthstone? Vertel ons dan in de comments of jij het eens bent met Emiel! En als je het niet speelt laat ons dan weten of jij een potje Hearthstone gaat proberen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch