Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Fallout, einde console wars & 50+ games

29/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen we vanochtend de gordijnen open deden, waren twee zaken meteen duidelijk. Het was maandag en de zon scheen. Van het eerste worden we niet persé blij, van het tweede wel. Het zonnetje zorgt er ieder geval voor dat we in een iets betere gemoedstoestand de aftrap van een nieuwe (werk)week gaan verzorgen. Dat doen we natuurlijk met een nieuwe editie van Brievenmaandag en het beantwoorden van een aantal prangende vragen vanuit de community. Ondanks een ongetwijfeld dorstige Koningsdag bleek onze community opnieuw vol vragen te zitten. Huey, Jelle en Koos gaan er alles aan doen om de juiste antwoorden bij al die kwesties voorhanden te hebben. Er zijn dit keer onder andere vragen over de vermeende teloorgang van de gamesindustrie, het einde van de console wars, de hitsigheid van Todd Howard dankzij Fallout en games voor 50 plussers. De antwoorden op al deze vragen krijg je in de Brievenmaandag van maandag 29 april 2024.

Wordt Todd Howard hitsig van de hoofdrolspeler in Fallout?

Een van de brievenschrijvers vraagt zich af waarom het niet mogelijk is op de console om elkaar te zien spelen. dat zou voor hen en zijn vriendengroep de potjes Warzone een stuk toffer maken. Hebben Huey, Jelle en Koos misschien een oplossing voor hen? En hoe zouden de drie heren een home cinema thuis inrichten? Welke gear moet daar staan? Of vinden ze een normaal scherm en een lekker bank afdoende?

Huey is terug uit Mexico

Huey is back. De beste man zit in de studio om aan Jelle en Koos en de rest van de kijkers te vertellen hoe zijn rondreis door Mexico hem is bevallen. Heeft ie zichzelf gevonden op de rots en wat waren de highs en lows tijdens zijn reis. Het hele verhaal wordt in deze editie van Brievenmaandag uit de doeken gedaan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch