Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #155 over Fallout, X-Men ’97, Deadpool & Wolverine

28/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 155 van Nerd Culture waarin we deze week uitgebreide besprekingen hebben van X-Men ’97, Kong X Godzilla en Fallout. We blikken vooruit op classic bioscoopbezoekjes zoals Alien uit 1979 en Star Wars The Phantom Menace uit 1999. Daarnaast hebben we ook trailers van Jim Henson, Deadpool & Wolverine en natuurlijk Jelle’s eigen Una Volta.

Fallout Review & vooruitblik (Spoilers)

We moeten het deze week absoluut over Amazon Prime’s Fallout hebben want zowel Jelle als Koos hebben de serie inmiddels in z’n volledigheid gezien en hebben er nog genoeg over te vertellen. We waarschuwen alvast er zullen spoilers voor de serie besproken worden, al geven we dit ruim van tevoren aan. Het zal geen extreme uitspraak zijn om te stellen dat de Fallout serie voor iedereen beter heeft uitgepakt dan dat we van tevoren hebben kunnen voorstellen en we zijn dan ook zeer benieuwd wat seizoen twee ons gaat brengen. We hebben zo een aantal theorie├źn over wat de toekomst ons brengen gaat die we graag bespreken om vervolgens nog ons absolute eindoordeel te geven in de Fallout review.

Maakt X-Men ’97 de hype waar?

Het is inmiddels geen geheim meer dat we bij Nerd Culture meer enthousiast worden van het Marvel Animation logo dan de live action tegenhanger. We hebben natuurlijk al een aantal animatie pareltjes mogen aanschouwen waaronder Sony’s Spider-Verse films en Marvel’s What If…?, maar X-Men ’97 sloeg eigenlijk al direct vanaf het begin in als een bom. De meningen aan tafel zijn echter bij iedere episode verder uit elkaar komen te gaan liggen. Voor Jelle neem het level of awesomeness juist af terwijl Koos er helemaal lekker in zit. Wat vind jij tot nu toe van de Marvel Animation uitstapjes? Let us know in the comments! Voor de mensen die overigens nog wel hyped zijn, Xbox komt met een X-Men ’97 Xbox en controllers.

Deadpool & Wolverine

Als er dan nog een Marvel live action film is waar we in principe nog wel heel erg naar uitkijken dan is het de team-up van Ryan Reynolds en Hugh Jackman in Deadpool & Wolverine. Deze week dropte daar dan de tweede grote officiele trailer en deze viel niet bepaald in de smaak bij de heren aan tafel. Gaat het te weinig met de MCU te maken hebben? Geven ze bij Marvel Studios inmiddels al teveel weg in de trailer? Of is er iets anders aan de hand? Hoe dan ook we hoeven in principe niet heel lang meer te wachten, 24 juli is Deadpool & Wolverine te zien in de bioscoop. Deadpool creator Rob Liefeld laat alvast weten dat de post-credit scene in elk geval ‘mind-blowing’ gaat zijn. Where have we heard that before?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch