Menu Premium
Loading...

Verpats je hele handel in de nieuwe trailer van No Man’s Sky

Erwin Prins 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Exploration in No Man’s Sky? Check. Space battles? Uiteraard. Verzamelen en handelen? Jazeker! We zijn aanbeland bij het derde deel van de Galaxy Guide waarin dit keer het traden centraal staat. Verzamel, upgrade en verpats je hele handel in de nieuwe trailer van No Man’s Sky!

Al een aantal weken bewijst het aankomende debuut van Hello Games meer te zijn dan alleen een ontdekkingsreis in space. De derde trailer in de reeks van in totaal vier “guides to the galaxy” laat zien hoe het verzamelen, verhandelen en craften van grondstoffen en andere recourses in zijn werk gaat. We zien delen van de inventory en een shitload aan voorwerpen die werkelijk door heel het universum verspreid liggen. Geen zin om planeten af te struinen of kan je iets niet vinden? Geen probleem, een bezoekje brengen aan een van de handelaars is ook een optie.

Benieuwd naar wat No Man’s Sky nog meer te bieden heeft? Bekijk hier de trailer met het starten van je ontdekkingsreis als thema en hier de vorige uitgave waarin de battles centraal staan. Houdt de Gamekings-website komende week goed in de gaten voor het laatste deel in de reeks, waarin je leert hoe in leven te blijven. Wel zo handig als je op 9 augustus je ruimteschip instapt op de PlayStation 4 of PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch