Menu Premium

Ubisoft onthult de roadmap voor Rainbow Six Siege Year 2

Yannick van Doorn 16/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Year 2 van Rainbow Six Siege werd vorige maand geïntroduceerd met het eerste DLC pakket, Velvet Shell, voor de tactical shooter van uitgever Ubisoft. De review zie je hier. De game wordt nog steeds volop gespeeld en door veel nieuwe content uit te blijven strooien zal de community de game niet snel aan de kant zetten. Ubisoft onthult de roadmap voor Rainbow Six Siege Year 2 vandaag om ons een kijkje in de keuken te geven van wat nog allemaal aan extra’s in de game kunnen verwachten.

Te beginnen met de mid-season versterkingen in Velvet Shell. Zo is Glaz’s scope op de schop gegaan om hem effectiever van afstand te maken. Aan de scope is namelijk visuele warmtefeedback toegevoegd waardoor defenders duidelijk opvallen en je door de rook heen kunt kijken.

De Elite Bundel voor Twitch bevat nieuwe designs voor haar drones. Deze verschillende sets bevatten onder andere uniforms en headgear in dezelfde stijl met ook een operatorkaart, operatortitel, een hanger en speciale overwinningsanimaties. Uiteraard zijn er daarnaast balansverbeteringen voor wapens en oparators doorgevoerd.

De Rainbow Six Siege Year 2 roadmap geeft ons verder geen inkijkje in de precieze gratis content die er nog aan zit te komen in het komende jaar. Het enige dat we zeker weten is dat er naast de Velvet Shell DLC nog 3 nieuwe pakketten uit gaan komen. Deze DLC pakketten zullen eerst nieuwe Counter Terrorism Units uit respectievelijk Hong Kong, Polen en Zuid-Korea bevatten. Elke DLC pakket komt met mid-season versterkingen die gebaseerd zijn op de feedback uit de Rainbow Six Siege community.

Ubisoft onthult roadmap voor Rainbow Six Siege Year 2

Ben jij blij met de laatste aanpassingen aan de game en kijk je uit naar de rest van het jaar?

Bron: persbericht Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch