Menu Premium

Ubisoft en ESL kondigen Rainbow Six Pro League Year 2 aan

Jeroen Wiersma 20/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege is ruim een jaar uit, maar is nog steeds hot. Dat bleek ook wel tijdens het driedaagse event Six Invitational in Montréal, waar de beste teams ter wereld het tegen elkaar opnamen. Op het hoogtepunt keken 120.000 fans tegelijkertijd naar de competitie en in totaal is er in die drie dagen meer dan 1,3 miljoen uur besteed aan het kijken naar de intense strijd om de titel. Ubisoft moet hebben gedacht dat dat een vervolg verdient en dat komt er dus! Ubisoft en ESL kondigen de Rainbow Six Pro League Year 2 aan!

Vanaf donderdag, 23 maart, gaat Year 2 van start, welke uitsluitend plaats zal vinden op de PC. Consolespelers kunnen competitief blijven strijden in de Major Leagues. Brand Director Alexandre Remy zegt hier het volgende over: “Door alles in te zetten op PC, willen we meer mensen bij de competitie betrekken en meer entertainment bieden aan de kijker. Zo belichten we de positieve aspecten die we willen omarmen: de toewijding van onze pro’s voor de game, hun discipline, hun harde werk en de opofferingen die zij moeten maken”. In de grote finale zal er uiteindelijk gestreden gaan worden om een prijzenpot van 100.000 dollar.

Rainbow Six Siege kwam op 1 december 2015 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One en op 7 december voor de PC. De nieuwe content die regelmatig is uitgekomen en nog gaat uitkomen zijn er mede verantwoordelijk voor dat de game ruim een jaar nadat de game is uitgebracht nog veel gespeeld wordt. De community, die bestaat uit meer dan 15 miljoen spelers en nog steeds groeiende is, is daar bewijs van. Ben jij toevallig één van die finalekijkers geweest? Zo ja, raad je het anderen aan ook te kijken?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord