Menu Premium

Titanfall 2 is goud gegaan

Roy de Keijzer 29/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Respawn heeft aangekondigd dat het werk aan de game af is en meldt dat Titanfall 2 is goud gegaan. Normaal gesproken betekent het dan dat de uitgever bezig is met het persen van de discs om de verscheping van de game gereed te maken, zodat ze op tijd in de winkels liggen. Straks kun je dus weer gaan knallen met grote robots!

Toch wil dit niet meteen zeggen dat ze niet meer gaan sleutelen aan de game. Het zou zo maar eens zo kunnen zijn dat er nog een day one-patch voor Titanfall 2 verschijnt, om kinderziektes in de game te verhelpen. Hier zijn echter nog geen verdere details over bekendgemaakt door Respawn Entertainment.

Respawn liet eerder al wat PC-beelden van Titanfall 2 zien, nadat veel mensen zich zorgen maakten over de staat van de PC-port. De ontwikkelaar heeft ook een lijst met minimum en aanbevolen systeemeisen voor de PC-versie vrijgegeven, met daarbij een lijst in-game opties. EA heeft pas ook laten weten dat de PlayStation 4-versie support gaat bieden voor de PS4 Pro, waardoor de game van de extra kracht van de PS4 Pro kan profiteren.

Titanfall 2 is goud gegaan en zal op 28 oktober verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Kijken jullie uit naar deze game? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch