Menu Premium

EA geeft ook Titanfall 2 PS4 Pro support

Samuel Boyd 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de recente aankondiging van de PS4 Pro hebben al veel ontwikkelaars laten weten games hun te gaan updaten voor de nieuwe PlayStation 4-versie. Zo zullen Rise of the Tomb Raider en The Elder Scrolls Online een PS4 Pro update krijgen zodra de console in de winkels ligt. Vandaag geeft EA aan dat ook Titanfall 2 PS4 Pro support zal gaan krijgen.

Vince Zampella, CEO van Respawn Entertainment, is de man die de studio van Titanfall 2 draaiende houdt. Hem werd gevraagd of ook zij gebruik gaan maken van de extra kracht van de PS4 Pro. Dit werd bevestigd, maar wat we precies van deze versie van Titanfall 2 kunnen verwachten werd niet erg duidelijk in deze onderstaande Tweet.

Hoogstwaarschijnlijk zal Titanfall 2, net zoals Rise of the Tomb Raider en The Elder Scrolls Online een betere grafische ervaring bieden op zowel 1080p als 4K schermen. Door de PS4 Pro wordt het mogelijk om de resolutie van de game aan te passen, waar de keuze voor een lagere resolutie een hogere frame-rate toelaat. Bovendien krijgen die games ook extra grafisch detail toegevoegd, dit is hopelijk ook het geval voor Titanfall 2.

De PS4 Pro ligt vanaf 10 november in de winkels, twee weken na de release van Titanfall 2. Of Titanfall 2 een day-one patch krijgt is nog niet bekend.

Ga jij de PS4 Pro de eerste dag binnenhalen, of ben jij nog niet overtuigd? Bespreek het in de comments hieronder!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch