Menu Premium

Test je skills in de Competitive Play beta van Overwatch op PC

Suzanne de Jong 22/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch verkoopt als een razende op alle platforms en wordt dus ook veelvuldig gespeeld door veel gamers. Toen de game tijdens de gesloten beta veel feedback kreeg op Competitive Play werd de mode gelijk uit de game gehaald, waar Blizzard vervolgens druk mee aan de slag ging. Nu lijkt het moment bijna daar, want je kunt vanaf nu je skills testen in de Competitive Play beta van Overwatch op PC.

Er was eerder wat onduidelijkheid over de terugkomst van de Competitive Play binnen Overwatch, maar nu krijgt de PC als eerste de mogelijkheid om de vernieuwde Competitive Play uit te proberen. In Zuid-Korea was de update al een tijdje live, maar nu volgt het Westen ook. Om deel te mogen nemen aan de mode moet je wel level 25 of hoger zijn.

Momenteel kunnen er voor de testfase maar tot 10.000 spelers tegelijk in de beta, wat relatief weinig is gezien de grote player base die Overwatch momenteel heeft. Wil je intreden in het competitieve universum van Overwatch? Dan moet je eerst tien matches spelen waarin jouw niveau bepaald wordt, vervolgens mag je strijden om omhoog te klimmen in diezelfde skill-rating.

Uiteindelijk zal de Competitive Mode voor zowel de PC als consoles ergens einde deze maand live gaan. Zodra we een precieze datum weten, dan lees je het uiteraard hier op Gamekings.tv. Gaan jullie de beta op PC al proberen, of vermaak je je wel prima zonder de Competitive Mode in Overwatch? We zijn benieuwd naar jouw mening, dus deel ze in de comments.

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch