Menu Premium

UPDATE: Competitive Play Overwatch komt toch gewoon in juni

Suzanne de Jong 02/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Blizzard blijkt gisteren een foutje te hebben gemaakt op Twitter! Waar wij er al blind vanuit gingen dat de modus inderdaad uitgesteld was, blijkt dit helemaal niet het geval te zijn. In een tweet biedt Blizzard z’n excuses aan en meldt het dat de Competitive Play-modus alsnog gepland staat voor een release in juni. Ach, de PR-mensen van Blizzard zijn ook ‘maar’ mensen natuurlijk.

Origineel bericht:

Waar we er eerder nog van overtuigd waren dat we al in juni aan de slag konden met de Competitive Play-modus van Overwatch, komen we nu lichtelijk bedrogen uit. Blizzard heeft namelijk slecht nieuws voor de competitieve Overwatch-spelers onder ons: elkaar afknallen voor het echie in Overwatch kan nu pas vanaf juli. Dit kwam aan het licht door de antwoorden die Blizzard via het officiële Overwatch Twitter-kanaal heeft gegeven op vragen van de community.

Een van de Twitter-gebruikers die op Twitter vroeg wanneer de Competitive Play-modus naar de PlayStation 4 zal komen, kreeg namelijk als antwoord dat men richtte op een release in midden of eind juli. Eerst was dit nog juni en het lijkt er nu dus op dat we wederom langer moeten wachten tot we voor de knikkers kunnen spelen in Overwatch. In Competitive Play is het straks mogelijk om tijdens seizoenen als team of solo de lijsten te domineren binnen de game. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze mode ook gebruikt gaan worden voor eSports.

Overwatch kwam op 24 mei uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC en vloog werkelijk als een warm broodje over de toonbank. Tijdens de gesloten beta eerder dit jaar zat de competitive mode wel in de game, maar hier kreeg de ontwikkelaar zoveel feedback op, dat Blizzard direct besloot ermee aan de slag te gaan. Gevolg hiervan was dat de competitive mode niet verscheen in de open beta. Kennelijk is Blizzard op dit moment nog niet tevreden genoeg met de tweaks aan de mode, gezien ze de competitive mode wederom uitstellen. Vind jij het jammer dat Competitive Play wederom uitgesteld is en dat we het voorlopig nog even met de reguliere potjes moeten doen? Laat je horen in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch