Menu Premium
Loading...

De uitslag van The Wall E3 2014

14/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2014 is alleen nog maar gaande in onze gedachten en dat betekent dat het de hoogste tijd is om de uitslag van de grote The Wall E3 2014 poll bekend te maken. De hele week heb jij kunnen stemmen op de vetste games en nu is het tijd om te kijken welke games de top 10 hebben behaald. Hou dus de aandacht op de uitslag van The Wall E3 2014 om te kijken of jouw favoriet de top 10 heeft gehaald!

We hebben tijdens de E3 2014 heel wat vette games voorbij zien komen, maar nu is natuurlijk de grote vraag op welke games we het meeste zitten te wachten. Daarom bespreken Skate en Steven vandaag jouw favoriete titels en hebben ze zelf ook een top 5 samengesteld van games die zij het liefst nu willen spelen. Het was een E3 waarin we bekende franchises een vervolg zagen krijgen en waar nieuwe IP’s werden aangekondigd die net zo veelbelovend lijken. Denk bijvoorbeeld aan Rainbow Six Siege, waar niemand minder dan onze eigen Boris helemaal lauw op gaat. Ook Nintendo heeft flink wat uit de kast getrokken en misschien heeft dat ook wel enthousiastelingen opgeleverd. Iedereen heeft zo een eigen voorkeur en hier zie je of jouw favoriete titels ook door anderen gekozen zijn.

Steven en Skate hebben deze hele week The Wall bijgehouden in LA Today, waarin de heren hebben laten zien van welke games zij het meest verwachten of juist helemaal niks. Maar niet alleen hun mening telt. Wij zijn natuurlijk ook onwijs benieuwd naar wat jij de vetste game van de E3 2014 vindt en daarom hebben we afgelopen week een poll bijgehouden. Vandaag gaan we de uitslag bekendmaken van welke games de top 10 hebben behaald en of er nog verrassingen tussen zitten. Steven en Skate hebben goed opgelet deze E3 en vertellen ook hun top 5. Ze zijn niet hetzelfde type gamer, dus zouden deze lijstjes ver van elkaar vandaan staan? Zie het in de uitslag van The Wall E3 2014!

De uitslag van The Wall E3 2014

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch