Menu Premium

Metroid Prime 4 in ontwikkeling voor Nintendo Switch

Froukje Planken 14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was kort maar krachtig, de aankondiging van Metroid Prime 4 voor de Nintendo Switch tijdens de Nintendo Spotlight op de E3 2017. Het enige wat te zien was, was een tease van een logo, maar hiermee bevestigt Nintendo wel dat het Metroid Prime 4 aan het ontwikkelen is voor de Nintendo Switch.

Voor velen komt de aankondiging als een verrassing, want al jaren wachten zij vergeefs op deze game. Maar nu is het toch zover!

Het is alweer 10 jaar geleden dat Metroid Prime 3 uitkwam en sindsdien heeft de serie verschillende afslagen genomen met als laatste Metroid Prime: Federation Force voor de 3DS. Deze game en Metroid: Other M konden de fans niet echt bekoren. Nu lijkt Nintendo gehoor te willen geven aan de grote vraag van fans en kondigde dus eindelijk Metroid Prime 4 aan.


Kort na de presentatie van Nintendo op de E3 werd bekend dat Metroid Prime 4 zal worden ontwikkeld door een nieuw team en niet door de ontwikkelaar van de oorspronkelijke trilogie Retro Studios. Metroid Prime producent Kensuke Tanabe staat echter nog steeds aan het hoofd van het project.

Voor alle duidelijkheid: het is alleen een teaser video, nog geen trailer of gameplay. Toch is de hype rondom de game al groot. Het gaat dus echt gebeuren: Metroid Prime 4!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch