Menu Premium

Project CARS uitgesteld tot april

Karen Koch 18/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laten we maar met de deur in huis vallen: Project CARS is uitgesteld. De game zou eerst in november vorig jaar uitkomen en die datum haalde de ontwikkelaar duidelijk niet. Nu hadden ze hun doel gesteld op 20 maart, maar ook dit blijkt nu in het water te vallen. Vandaag is bekend gemaakt dat Project CARS is uitgesteld tot april. Geen enorme vertraging, dus.

Uitgever Bandai Namco liet dit nieuws vandaag via hun Twitter-account weten aan het publiek. Gelukkig hoeven we dit keer geen maanden te wachten op de nieuwe datum. Deze staat nu namelijk op 2 april: een kleine twee weken vertraging voor de game. Of dit echt heel erg is, valt nog te bezien. Ontwikkelaar Slightly Mad Studios zegt in ieder geval goed gebruik te gaan maken van deze extra dagen. Wie wilt er nou geen goed werkende game bij de launch? Of de beslissing om de game wederom uit te stellen een goede blijkt te zijn, zullen we dus over zo’n anderhalve maand zien. Wat wel duidelijk is, is dat de game er nog altijd hartstikke mooi uitziet.

Project CARS komt nu dus 2 april uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Omtrent de release van een Wii U-versie blijft het echter angstvallig stil. Komt deze ook nog in 2015 uit?

Bron: Eurogamer

Project CARS uitgesteld tot april

Project CARS uitgesteld tot april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch