Menu Premium

UPDATE: Staat de nieuwe Overwatch hero om de hoek?

Rik Koning 08/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels lijkt het erop dat de nieuwe Overwatch hero op 21 juli wordt onthuld. Het ontwikkelteam gaat namelijk op de San Diego Comic-Con spreken en daar zullen ze de volgende zaken behandelen:

“Blizzard developers James Waugh (director of story & creative development), Michael Chu (senior designer, Overwatch), and Arnold Tsang (assistant art director, Overwatch) present a behind-the-scenes look into the creative process of developing the art, design, and story for Overwatch’s newest hero.”

De kans is dus groot dat we 21 juli onze nieuwe mede strijdster gaan ontmoeten, kijk jij er al naar uit?

Originele bericht:

De tijd gaat hard en al helemaal als je Overwatch speelt! Blizzard’s nieuwste paradepaardje is ondertussen alweer bijna anderhalve maand speelbaar en inmiddels kan wel gesteld worden dat het een denderend succes is. Tegenwoordig is het uitbrengen van een goede game echter niet meer genoeg, er moet natuurlijk ook regelmatig nieuwe content uitkomen. Na een tweet op de Overwatch account rest ons dan ook de vraag: staat de nieuwe Overwatch hero om de hoek?

In de tweet werd een blauwdruk getoond van een soort sniper die ontworpen zou zijn door Torbjörn, de hero die bekend staat om zijn skills in het maken van wapens en turrets. Het gaat om een prototype van een biotisch wapen dat gebruikt kan worden om je teamgenoten te healen. In de screenshot – die onder dit item terug te vinden is – is ook een gesprek tussen Torbjörn en Mercy te lezen, waarin Mercy haar zorgen uit over het gevaar dat dit wapen ook gebruikt zou kunnen worden om schade aan te richten.

Fans speculeren al enige tijd over de toevoeging van een nieuwe sniper, die dus zowel als offensieve als defensieve hero gespeeld kan worden. Volgens geruchten zou deze hero de naam Sombra (Spaans voor schaduw) dragen. Deze naam komt onder andere voor in één van de uitspraken van Reaper, die zo nu en dan “Where’s Sombra when you need her?” roept. Daarnaast zijn er verwijzingen naar haar bestaan te vinden in de Dorado map.

Het lijkt er dus sterk op dat de eerste nieuwe hero voor Overwatch eraan zit te komen. Binnenkort ongetwijfeld meer hierover!

Bron: Polygon

Staat de nieuwe Overwatch hero om de hoek?

Staat de nieuwe Overwatch hero om de hoek?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch