Menu Premium

Nieuwe Gears of War te zien tijdens E3 2015 door The Coalition

Gamekings Redactie 03/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een verrassende wending in de hoek van Gears of War! De game is niet alleen te zien tijdens de E3 2015, maar is ook nog eens van ontwikkelaar veranderd. Tenminste, dat doet de naam vermoeden.

In 2014 kocht Microsoft alle rechten van de game op van ontwikkelaar Epic Games, waarna de studio Black Tusk (voorheen Microsoft Vancouver) begon met het ontwikkelen van een Xbox One-versie van de laatste Gears of War-game. Ondertussen hebben er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. De studio Black Tusk veranderde zijn naam naar The Coalition en vaart voortaan onder die vlag verder. Grootste reden voor de naamsverandering is naamsbekendheid, laat Fergusson in een verklaring weten. “Als mensen 343 Industries horen, dan denken ze meteen aan Halo. Wanneer mensen Turn 10 Studio’s horen, dan denken ze meteen aan de ontwikkelaar van Forza. Als mensen denken aan The Coalition, willen wij dat ze aan Gears of War denken”, Aldus Fergusson.

Op de E3 2015 kunnen we een kijkje nemen naar wat The Coalition er van gebakken heeft met de nieuwe Gears of War. Dat kan je allemaal lekker zien bij Gamekings.tv tijdens de Microsoft Persconferentie!

Bron: GameInformer

Nieuwe Gears of War te zien tijdens E3 2015 door The Coalition

Nieuwe Gears of War te zien tijdens E3 2015 door The Coalition

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch