Menu Premium

Michel Ancel toont meer concept art van Beyond Good and Evil 2

Roy de Keijzer 29/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pas geleden plaatsten we al een bericht van een stukje concept art. die mogelijk voor de game Beyond Good and Evil 2 zou kunnen zijn gemaakt. Afgelopen maart ging ook al een gerucht rond dat de game een Nintendo NX exclusive zal worden en nu worden we helemaal gek gemaakt met deze mogelijke concept art van Beyond Good and Evil 2.

Michel Ancel heeft deze verdachte afbeelding op z’n Instagram geplaatst. Het bericht wat bij de vorige afbeelding stond was “Thanks Ubisoft for making this possible”, wat zou kunnen betekenen dat Beyond Good and Evil 2 er daadwerkelijk aan zit te komen. Deze keer staat er bij de afbeelding “Ready for the fight. Independence #ubisoft day”, wat op de Ubisoft shareholder vergadering slaat die vandaag plaatsvindt. Vivendi is bezig met het opkopen van aandelen in Ubisoft, iets waar de Franse uitgever totaal niet van gediend is.

"Ready for the fight " independence #ubisoft day

A photo posted by Michel Ancel (@michelancel) on

De haai uit de concept art van Beyond Good and Evil 2 herken je misschien als je de oude game hebt gespeeld. In Bar Akuda hingen haaien rond waar deze haai dus op lijjkt. De fans van het eerste deel wachten al jaren met hoop op een vervolgdeel van Beyond Good and Evil. De game is inmiddels omgedoopt tot een cultgame. Ubisoft heeft in de afgelopen jaren meerdere kleinere teasers de wereld ingegooid, maar van een officiële aankondiging wilde het nooit echt komen. We vertelden het de vorige keer ook al: nu zijn we écht dichterbij deze officiële aankondiging dan ooit tevoren.

Denk jij dat Beyond Good and Evil 2 er nu eindelijk echt aan zit te komen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch