Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Live Action Short Film

Gamekings Redactie 22/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Metro 2033 krijgt een vervolg, Metro: Last Light, die komend jaar moet verschijnen. Om alvast een beetje in de sfeer te komen, kun je nu de Metro: Last Light Live Action Short Film checken.

Metro: Last Light is net als zijn voorganger een survival first-person shooter die zich afspeelt in post-apocalyptisch Rusland, Moskou om precies te zijn. Je zult in de game voornamelijk metro tunnels verkennen, aangezien dat nu de plek is waar de mensen een leven hebben geprobeerd op te bouwen. Toch zul je je ook begeven buiten de tunnels in de verwoeste en giftige stad.

Metro 2033 was gebaseerd op het gelijknamige boek. Metro: Last Light is op het boek dat daarna is verschenen gebaseerd, namelijk Metro 2034. De game werd officieel op de E3 aangekondigd als een game die ook zou verschijnen op de Wii U, maar later maakte THQ bekend dat het niet zeker is of de game op het nieuwe platform van Nintendo zal verschijnen. De studio die de game ontwikkeld, 4A Games, zei dat de Wii U een veel te trage CPU had om de game goed te kunnen laten draaien. De woorden zijn echter snel teruggenomen door THQ.

In deze Live Action Short Film kunnen we zien hoe de grote chaos begonnen is. Terwijl een vrouw leuke liedjes zingt voor haar baby, rent er een oude man schreeuwend zijn huis uit. Vermoedelijk omdat hij net heeft gehoord dat er heel veel raketten in de lucht zijn geschoten. Het lucht alarm gaat af en massaal rent iedereen richting de metro tunnels waar militairen de deuren voor hen openhouden. Redden ze het allemaal? Als je wilt weten of de vrouw met de baby en de hysterische man toch nog in veiligheid worden gebracht voordat de raketten landen, kijk dan de Metro: Last Light Live Action Short Film.

Metro: Last Light Live Action Short Film

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch