Menu Premium

Gelekte foto’s duiden op terugkeer naar roots met Call of Duty: WW2

Jeroen Wiersma 27/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik kan het mij nog herinneren als de dag van gisteren. Zoiets vergeet je nooit meer. Negen jaar oud was ik. D-Day. 1.605.757 vielen er om die dag. Wat zeg je? Moet het kwamen er om zijn? Dominostenen vallen toch om? Oooh die D-Day! Ja, dat was pas een hel. Een hel die wij gamers al eens hebben mogen betreden in bijvoorbeeld Medal of Honor: Allied Assault, Battlefield 1942 en Call of Duty 2. Binnenkort kunnen we zomaar nog eens die kans krijgen, maar dan in hedendaagse graphics, want gelekte foto’s duiden op Call of Duty: WW2!

Deze video van TheFamilyVideoGamers op YouTube laat afbeeldingen zien die door een anonieme bron naar hem zouden zijn gemaild. Mits legit laten het ontwerp van een paar posters en steelbook concepten weinig te raden over betreffende de setting van de volgende Call of Duty. De landing op D-Day die in de afbeeldingen terugkomt en de titel WWII kunnen wat dat betreft niet duidelijker zijn. Dat een terugkeer naar de tweede wereldoorlog de volgende stap is in de shooterreeks is best aannamelijk, omdat Activision in februari via een interview verkondigde dat Call of Duty 2017 terug zou gaan naar z’n roots.

Meestal komt Call of Duty uit in november, wordt de game onthuld in april of mei en zijn er zo’n maand daarvoor de eerste lekken die de games al een beetje teasen. Wat dat betreft valt dit lek precies in het typische COD-schema. Wat denk jij: Zijn deze foto’s echt? En onafhankelijk van een ja of nee op die vraag; ben jij toe aan een terugkeer naar de tweede wereldoorlog?

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch