Menu Premium
Loading...

Nintendo toont sneeuwige sneeuw footage van Zelda: Breath of the Wild

Karim Shehata 16/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels is er al veel footage van The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschenen. Waar we op The Game Awards 2016 zagen hoe Nintendo de game rustig speelde op de Wii U, werd bij Jimmy Fallon de game zelfs voor het eerst getoond op de Switch. Nu wens Nintendo ons door middel van bovenstaande video fijne feestdagen, met sneeuwige sneeuw footage van Zelda: Breath of the Wild!

Alhoewel de footage niet per se heel spectaculair is om naar te kijken, komt het stijltje van deze Zelda-titel wel weer mooi naar voren. Duidelijk is dat de game volgend jaar moet gaan verschijnen voor de Wii U en de Switch, maar wanneer is nog altijd niet duidelijk. Voorlopig moeten we het dus toen met het teasende Nintendo, dat ons steeds meer laat zien van de game.

De video is dus misschien wel een beetje saai te noemen, maar nieuwe Zelda footage, is nieuwe Zelda footage. Daarom moet je de video ook zeker gaan checken en in de comments droppen hoe hard jij aan het wachten bent op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die ergens volgend jaar dus gaat verschijnen voor de Wii U en de Nintendo Switch.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch