Menu Premium

EA Sports teast FIFA World Cup 2014

Karim Shehata 06/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels bij iedereen bekend dat er ieder jaar een nieuwe FIFA-game verschijnt. In de even jaren krijgen we echter ook altijd te maken met het EK of het WK, waarop EA besluit om een extra FIFA-game of een add-on uit te brengen. Eind vorig jaar bevestigde Electronic Arts al dat er een nieuwe FIFA World Cup-game aan zat te komen. Nu lijkt een officiële aankondiging wel erg dichtbij te gaan komen, want EA Sports teast FIFA World Cup 2014.

UPDATE: EA heeft ondertussen officieel FIFA World Cup 2014 aangekondigd door middel van een eerste teaser trailer.

Dit doet de ontwikkelaar op Twitter. Veel wijzer worden we niet van het plaatje, alhoewel er rechtsboven in het plaatje twee logo’s vermeldt staan: die van de Xbox 360 en die van de PlayStation 3. Opvallend genoeg staan daar dus geen PlayStation 4- of Xbox One-logo’s naast, waardoor het nog maar de vraag is of Arjen Robben ook op de next-gen consoles een niet te missen kans op de wereldbeker laat liggen. Misschien zijn deze beelden ook gewoon te schokkend wanneer we ze nog scherper kunnen naspelen en zien.

Om de pijn van vier jaar geleden weg te spoelen, kun je in deze game Nederland waarschijnlijk wel wereldkampioen maken en de Duitsers en Spanjaarden eens een ‘poepie laten ruiken’. Wanneer dit echter gaat gebeuren, is voorlopig nog onbekend. EA Sports teast FIFA World Cup 2014, maar vermeldt daarbij niet wanneer we meer informatie kunnen verwachten. Naast het plaatje staan de drie volgende nietszeggende woorden in de Tweet: The World Cup. Dat er dus wat aan zit te komen, is meer dan zeker. Wanneer dit echter gaat gebeuren en of ook de bezitters van een PlayStation 4 of een Xbox One aan de slag kunnen met het virtuele WK is voorlopig dus onduidelijk. Wanneer er meer informatie beschikbaar is over deze game, check je dit natuurlijk op Gamekings.tv!

EA Sports teast FIFA World Cup 2014

EA Sports teast FIFA World Cup 2014

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch