Menu Premium
Loading...

EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil Trailer

Karim Shehata 06/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag wisten we te meldden dat EA Sports de 2014 FIFA World Cup-game aan het teasen was op Twitter. In dat bericht hadden we al het vermoeden dat deze World Cup-titel alleen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zou gaan verschijnen, want alleen de logo’s van deze twee consoles waren te zien op het plaatje dat EA toonde op Twitter. Nu is er veel meer duidelijk over deze game, want EA Sports heeft de game nu ook daadwerkelijk aangekondigd. Dit deed de gigantische uitgever door middel van de EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil Trailer.

UPDATE: Ondertussen heeft EA op Twitter aangekondigd dat het WK niet helemaal vergeten wordt op de PlayStation 4 en de Xbox One, want voor de next-gen versie van FIFA 14 komen er speciale World Cup FUT Tournaments. EA zal later meer bekend gaan maken over deze toernooien voor de next-gen consoles. 2014 FIFA World Cup Brazil zal alleen gaan verschijnen op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Naast deze trailer heeft EA Sports nog wat informatie vrijgegeven over 2014 FIFA World Cup Brazil. Zo verschijnt de game inderdaad alleen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, wat voor de Nederlandse bezitters van een next-gen console als een domper kan worden ervaren. EA Sports probeert daarnaast deze game niet aan te laten voelen als een regelrechte FIFA 14-kopie, want met nieuwe physics voor de spelers en de bal moet de gameplay een stukje beter gaan aanvoelen dan in de laatste FIFA het geval was. Daarnaast kun je tijdens corners en vrije trappen in 2014 FIFA World Cup Brazil allerlei tactieken aanpassen, is de manier waarop je strafschoppen neemt op de schop gegaan en kan een verdediger via de rug van een aanvaller de bal wegwerken.

De verschillende modi voor de game zijn overigens niet erg verrassend te noemen, maar toch blijft het noemenswaardig dat er opnieuw een Road to the FIFA World Cup-modus in de game zit verwerkt. Het zeer populaire Captain Your Country uit de 2010-editie zit ook in 2014 FIFA World Cup-game, waardoor veel fans waarschijnlijk een gat in de lucht springen. Overigens zijn alle 203 landen die aan het kwalificatie toernooi hebben meegedaan allemaal speelbaar in deze 2014 FIFA World Cup Brazil.

Als klap op de vuurpijl is er 150 uur(!) aan extra commentaar ingesproken voor deze 2014 FIFA World Cup Brazil-game, waardoor onze oren dus ook wat krijgen met deze nieuwe FIFA-game. Dit geldt overigens voor het Engelse commentaar, waardoor het onbekend is of ook Evert ten Napel en Youri Mulder schaamteloos nog wat uren hebben ingesproken voor deze speciale World Cup-editie. Voorlopig hoeven we ons daar nog niet druk over te maken, want de game zal pas op 17 april in de winkels komen te liggen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. De game is dus voor de duidelijkheid géén add-on voor FIFA 14. Wanneer je nog wat meer op wilt steken van deze game, kun je hier de EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil Trailer checken!

EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch