Menu Premium

PlayStation Neo wordt op 7 september aangekondigd

Roy de Keijzer 10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tot nu toe was het een raadsel wanneer de PlayStation Neo het daglicht zou zien. Er was eerder al een gerucht, van een Franse website, over de onthullingsdatum van de nieuwe PlayStation Neo. Nu is daar het verlossende woord: de PlayStation Neo wordt op 7 september aangekondigd.

Het is nu dus bekend dat het gerucht inderdaad waar lijkt te zijn. Sony heeft de uitnodigingen verstuurd waarin er wordt gesproken over een PlayStation Meeting. Deze PlayStation Meeting zal plaatsvinden op een speciaal evenement in New York, hier werd in datzelfde gerucht ook al naar gehint. Het evenement zal plaatsvinden om 15:00 uur lokale tijd in New York, dat is hier in Nederland dus om 21.00 uur.

De onthulling van de PlayStation Neo zal worden gehouden in het PlayStation Theater. Deze plek is al eens eerder gebruikt voor een PlayStation Meeting in 2013. Toen werd de PlayStation 4 met trots door Sony officieel aan het publiek getoond. Daarom is het dan ook vrijwel zeker dat Sony tijdens dit evenement de PS4 Neo gaat onthullen.

Sony wil echter nog niets officieels verklappen en is nog erg geheimzinnig over de details van deze aankondiging die op de PlayStation Meeting zal gaan plaatsvinden. Het bedrijf wil alleen aangeven dat ze wat bekend gaan maken over de PlayStation business.

Hoe denk jij dat Sony de PlayStation Neo zal gaan onthullen? En in hoeverre ben jij bereid om een nieuwe PlayStation aan te schaffen? Laat het weten in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch