Menu Premium

De Destiny 2 reveal trailer is verschenen

Ridho Hidayat 30/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na maanden van speculaties, geruchten en teasers is het nu eindelijk zover: de officiële onthulling van Destiny 2! Het ziet ernaar uit dat ons een zware strijd te wachten staat, want The Red Legion van de Cabal komt eraan om de laatste stad op aarde te vernietigen. Check dus hieronder de Destiny 2 reveal trailer, waarin het verhaal wordt geïntroduceerd. Destiny 2 komt op 8 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en, jawel, de PC!

In de trailer is te zien hoe Commander Zavala en Cayde-6 de troepen verzamelen, nadat The Red Legion ervoor heeft gezorgd dat The Last City en The Tower in puin liggen. Zavala en Cayde-6 komen beiden met hun eigen overtuigende speech, om Guardians moed in te praten om terug te vechten tegen Ghaul, de leider van The Red Legion. Jij zult als Guardian het zonnestelsel moeten afreizen om de helden van de mensheid bij elkaar te brengen, zodat je samen een vuist kunt maken tegen deze vijandelijke invasie.

Verder heeft Bungie bekendgemaakt dat de eerste gameplay trailer op 18 mei wordt onthuld. Tot die tijd zullen we dus even moeten speculeren op basis van deze Destiny 2 reveal trailer. Ook weten we nu dat Destiny 2 net als het eerste deel een beta krijgt, waar je in de zomer mee aan de slag kunt gaan. Als je de game pre-ordert, zul je bovendien eerder toegang krijgen tot de beta. De precieze data waarop je deze beta kunt spelen, zullen later bekend worden gemaakt.

Destiny 2 komt op 8 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC! Kijk jij ernaar uit om als Guardian te strijden voor de mensheid? Wat vind jij van deze cinematic trailer, waarin Zavala en Cayde-6 zich van hun beste kant laten zien? Laat het weten in de comments!

Tot slot is er ook bekend geworden dat er verschillende special editions van de game komen. Voor de liefhebber is er de Limited Edition, die het volgende bevat:

  • Destiny 2 Base Game
  • Destiny 2 Expansion Pass: Get access to both Expansion I and Expansion II, offering brand new story missions, –cooperative activities, competitive multiplayer, and a wealth of new weapons, armor, and gear.
  • Limited Edition SteelBook Case
  • Cabal-themed Collector’s Box, containing:
    Booklet with secrets into the Cabal Empire
    Cabal Schematic
    Collectible Postcard Images
    Cabal Military Pawns
  • Premium digital content:
    Legendary Sword
    Legendary Player Emote
    Cabal Empire Themed Emblem

De echte fan kan gaan voor de Collector’s Edition, daarin kun je de volgende dingen verwachten:

  • Destiny 2 Base Game
  • Destiny 2 Expansion Pass: Get access to both Expansion I and Expansion II, offering brand new story missions, cooperative activities, competitive multiplayer, and a wealth of new weapons, armor, and gear.
  • Destiny 2 – Frontier Bag
    Customizable bag that can be worn as a backpack or messenger bag
    15” Laptop/Tablet Sleeve with protective pocket slip
  • Frontier Kit, featuring:
    Solar panel USB charger with built-in light
    Paracord
    Solar blanket
  • Limited Edition SteelBook® Case
    Booklet with secrets into the Cabal Empire
    Cabal Schematic
    Collectible Postcard Images
    Cabal Military Pawns
  • Premium digital content:
    Legendary Sword
    Legendary Player Emote
    Cabal Empire Themed Emblem
Destiny 2 Collector's Edition

Destiny 2 Collector’s Edition

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch