Menu Premium

Gelekte concept art voor Destiny 2 toont de setting

Ridho Hidayat 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben nog ruim een maand te gaan voordat Destiny: Rise of Iron uitkomt, maar we krijgen nu al een voorproefje te zien van wat ons volgend jaar te wachten staat. Laat het speculeren maar beginnen, want er is gelekte concept art voor Destiny 2 die de mogelijke setting toont!

Eerder leerden we al dat op dit moment de meerderheid binnen Bungie werkt aan Destiny 2, het volwaardige vervolg dat in 2017 uit moet komen. Nu is er ook concept art gelekt van Aziz Dosmetov, die voorheen heeft gewerkt aan Destiny: The Taken King, waaruit we wellicht kunnen opmaken hoe het verhaal zich gaat voortzetten. Of dit verhaal vaststaat is alles behalve zeker, aangezien deze concept art uiteindelijk is afgewezen door Bungie, maar aannemelijk is het wel.

In de afbeeldingen zien we onder andere dat The Last City in brand staat, waarbij enorme rookpluimen boven de stad uitkomen. Verder zijn de drie verschillende klassen te zien: een Hunter met een speer, een Titan met een schild en een Warlock met een zwaard. Dit is echter nog niet waardoor de speculatiemachine op het internet op volle toeren draait.

De oplettende kijker kan namelijk een mogelijke glimps opvangen van de vijand in Destiny 2. Op de afbeelding met de Traveler lijkt het erop dat er een draak te zien is, linksonder van de grote witte bol. Verder zie je rechts van de Warlock, de Guardian met de vleugels van vuur, iets wat lijkt op de enorme tanden van een draak. Deze tanden komen ook terug aan de rechterkant van de afbeelding vol rook. Dit zou een mogelijke indicatie kunnen zijn dat de Ahamkara, de draakachtige wezens uit de lore, hun intrede zullen doen in Destiny 2. Volgens de lore zijn dit reusachtige draken waar de mensheid in Destiny op gejaagd heeft, vanwege de krachten die deze beesten bezitten, zoals het vervullen van wensen. Er werd gedacht dat deze wezens waren uitgestorven, maar deze afbeeldingen doen dus anders vermoeden.

Destiny 2 staat op de planning voor 2017, maar voordat het zover is, kunnen we vanaf 20 september losgaan met Destiny: Rise of Iron op de PlayStation 4 en Xbox One. Kijk jij ernaar uit om meer te leren over de Iron Lords? Of kun jij na het zien van deze concept art niet meer wachten op Destiny 2 en de draken waarop je mogelijk kunt jagen? Laat het weten in de comments!

Bron: GameInformer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch