Menu Premium

Check morgen om 11:50 de livestream van Firstlook TV!

Gamekings Redactie 03/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend is het tijd voor het allergrootste game-evenement van de Benelux: Firstlook 2013! Het belooft de meest epische editie ooit te worden, helemaal omdat de releases van de next-gen consoles voor de deur staan. Ben je er (één van de dagen) niet bij? Check morgen om 11:50 de livestream van Firstlook TV!

Dat ik Firstlook 2013 de meest epische editie ooit noem, doe ik natuurlijk niet zomaar. Als je de Firstlook Updates gevolgd hebt, weet je dat er zeker wel goede redenen zijn waarom dat namelijk het geval is. Het wordt de allereerste keer dat de PlayStation 4 én de Xbox One speelbaar zijn in Nederland! Ja, dat lees je goed. Allebei de next-gen consoles zijn in volle glorie aanwezig op Firstlook 2013. Het zou belachelijk zijn als er alleen maar naar gekeken kon worden, dus zijn er ook een shitload aan next-gen games die je zelf kunt spelen!

Mocht je er (één van de dagen) niet bij kunnen zijn, niet getreurd. Vanaf je luie stoel kun je namelijk nog steeds keihard meegenieten van wat er op Firstlook 2013 gebeurt. Het hele weekend kun je op Gamekings.tv de livestream van Firstlook TV volgen, waarin je alles wordt getoond wat je niet wilt missen. Alle stands die aanwezig zijn, worden afgegaan en alle games worden gespeeld. Dit weekend staat Gamekings.tv helemaal in het teken van Firstlook 2013!

Mocht je per ongeluk een stukje missen, geen probleem, want gedurende het hele weekend wordt de livestream ook in delen op Gamekings.tv gezet. Morgen om 11:50 begint de livestream van Firstlook TV, dus zorg ervoor dat je er helemaal klaar voor zit!

Check morgen om 11:50 de livestream van Firstlook TV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch