Menu Premium

Activision heeft bekendgemaakt wanneer de beta van Call of Duty: Infinite Warfare plaatsvindt

Ridho Hidayat 23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 4 november gaat Call of Duty de ruimte in, want dan is de release date van Call of Duty: Infinite Warfare. Mocht je hier niet op kunnen wachten, dan kun je de game bovendien checken op Firstlook Festival 2016. Als je ook thuis de game al wilt uitproberen voordat deze uitkomt, dan kun je aan de slag gaan met de beta van deze shooter. Hou maar vast een gaatje of twee vrij in je agenda, want Activision heeft bekendgemaakt wanneer de beta van Call of Duty: Infinite Warfare plaatsvindt!

Er zijn niet één, maar twee weekenden waarin je los kunt gaan met deze first-person sci-fi shooter van Infinity Ward. Om te beginnen kunnen PlayStation 4-spelers die de game hebben gepre-ordered tussen vrijdag 14 oktober 19:00 (Nederlandse tijd) en maandag 17 oktober 19:00 de game al uitproberen. Het tweede beta-weekend is een week later gepland; vanaf vrijdag 21 oktober 19:00 tot maandag 24 oktober 19:00 kun je zowel op de PlayStation 4 als op de Xbox One knallen in Call of Duty: Infinite Warfare, mits je de game hebt gepre-ordered.

Of de beta uiteindelijk voor iedereen toegankelijk zal zijn, net als bij Black Ops 3 het geval was, is op dit moment nog onbekend. Ook houdt Activision voorlopig nog de lippen op elkaar over de content van de beta, al geeft de uitgever wel aan dat dit in de komende weken bekend zal worden gemaakt.

Call of Duty: Infinite Warfare wordt op 4 november uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb je nog geen idee wat je van de multiplayer kunt verwachten, check dan vooral de trailer! Ga jij de beta van Call of Duty: Infinite Warfare uitproberen? Laat het weten in de comments!

Bron: GameSpot

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch