Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer wordt onthuld in deze video

Karim Shehata 02/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment is hier! We hebben er al sinds april op moeten wachten, maar vanavond was het zover: de onthulling van de Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer. De multiplayer van deze game werd eigenlijk in één video uitgelegd, die je natuurlijk hierboven kunt bekijken!

In de trailer word je om de oren geslagen met voor Call of Duty-begrippen nieuwe termen, zoals Combat Rigs en Payloads. Combat Rigs zou je kunnen zien als de nieuwe classes. De éne Combat Rig is bijvoorbeeld goed in support, terwijl je met de ander een punt goed kunt verdedigen of juist moeilijk snel kills kunt pakken. De tot nu toe bekende Combat Rigs zijn de Warfighter, Merc, FTL, Stryker, Synaptic en de Phantom. Elke Combat Rig heeft z’n eigen zogeheten Payloads. Zo’n Payload helpt je om alles uit je character te halen en wordt nader uitgelegd in de bovenstaande video.

Iets wat bekender is onder CoD-spelers, is het Pick-systeem. In Infinite Warfare zit ook het Pick 10-systeem en kun je dus opnieuw tien dingen aan iedere class hangen. Ook kun je je eigen wapens craften, maar ze zijn zeldzaam. Infinity Ward noemt dit Prototype Weapons.

Check de video boven dit bericht, waarin de multiplayer van de nieuwe Call of Duty compleet uit de doeken gedaan wordt! Als je het allemaal wat simpeler wil houden, staat hieronder een multiplayer trailer van Call of Duty: Infinite Warfare die een stukje korter duurt, maar wel een hoop actie op je beeldscherm tovert!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch