Menu Premium

CoD: Infinite Warfare en WRC 6 zijn speelbaar op Firstlook Festival 2016!

Karim Shehata 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival 2016 kruipt alsmaar dichterbij en met nog een kleine maand op de klok gaat het de komende tijd helemaal los met de aankondigingen voor het grootste game-evenement van de Benelux. Zo ook vandaag: Call of Duty: Infinite Warfare en WRC 6 zijn speelbaar op Firstlook Festival 2016!

Activision neemt de multiplayer van Infinite Warfare mee naar Firstlook Festival! Vorige week maakte we op Call of Duty XP kennis met de multiplayer van de nieuwe Call of Duty-titel en volgende maand is ie dus speelbaar op Firstlook. Dit is het eerste moment dat je in Nederland aan de slag kunt met de multiplayer van de game en daarom dus een absolute primeur.

Ook is vandaag WRC 6 bevestigd als een speelbare game op Firstlook Festival 2016! De game moet alles wat WRC 5 minder deed oppoetsen en tegelijkertijd een gruwelijke rallygame op zichzelf gaan worden. Of dat gaat lukken, kun je dus checken op Firstlook Festival 2016. De game komt uit op 7 oktober, de eerste dag van het evenement, en daarom kun je dus meteen checken of WRC 6 een game is die jou lekker in de hand ligt.

Voor meer informatie en kaarten, ga je naar de website van Firstlook Festival. Voorlopig komen er in ieder geval nog genoeg aankondigingen aan voor Firstlook Festival, dat dit jaar plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch