Menu Premium
Loading...

In deze trailer zie je de combat van Mafia 3

Roy de Keijzer 30/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever 2K en ontwikkelaar Hangar 13 hebben een brute en vooral bloederige video vrijgegeven waarin de combat van Mafia 3 is te zien. Lincoln Clay is de hoofdrolspeler van Mafia 3 en diende zijn land in Vietnam. Dat hij daar een enorme vechtersbaas is geworden blijkt wel uit deze video. Lincoln kan niet alleen goed gebruik maken van zijn vuisten, maar heeft ook de nodige sniperskills. Deze Rambo weet iedere benauwde situatie te overleven. Maar goed ook, want in de jungle van New Bordeaux kan alleen de sterkste overleven.

In de video zie je hoe Lincoln Clay zijn gevechtservaring gebruikt tegen Sal Marcano en de Italiaanse Maffia van New Bordeaux en kun je de combat van Mafia 3 in actie zien. Je kunt zelf kiezen hoe je een klus gaat aanpakken. Wil je een sneaky sluipmoordenaar zijn, dan is dat gewoon mogelijk. Ben je van het ruigere werk, dan kun je ook zonder problemen als ware bokser te werk gaan. Houd je meer van het schietwerk met dikke geweren dan kun je daar uiteraard net zo goed voor kiezen. Kortom: mogelijkheden te over.

Mafia 3 verschijnt op  7 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One en is 6 oktober al te koop en te spelen op de launchparty van Mafia 3! Wil jij hier bij zijn en kans maken op Mafia 3 merchandise of een collectors edition halen? Kijk dan snel hier voor meer informatie!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch