Menu Premium

Er zijn meer details over de Mafia 3 launch party op Firstlook Festival!

Karim Shehata 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mafia 3 komt bijna uit en zoals je weet, is er de dag voorafgaand aan Firstlook Festival een epische launch party die in het teken staat van deze game in de Jaarbeurs. Gezien het nog maar een week duurt, is er vandaag bakken met informatie naar buiten gekomen over de launch party!

Om te beginnen gaat de Jaarbeurs op donderdag 6 oktober om 21:00 uur open. Je hoeft dus niet buiten in de kou te staan. Bij binnenkomst kun je jouw versie van Mafia 3 meteen afrekenen en daarna kun je op je gemak van de show genieten. Je krijgt een nummer dat aangeeft hoeveelste je in de rij bent, als de game om middernacht in de verkoop gaat. Ook de Collector’s Edition is overigens te koop, maar wel in beperkte oplage. Welke versie je ook besluit te kopen, je krijgt er de steelbook en een poster alvast gratis bij.

Voor de eerste duizend mensen die Mafia 3 kopen, is er iets extra’s! Zij krijgen namelijk een tegoedbon om iets te eten en wat te drinken. Ben je later, dan kun je natuurlijk zelf ook wat te eten of drinken kopen, want je kunt je op een lege maag natuurlijk niet voorbereiden op de launch van Mafia 3

Verder keert ons Dennis terug op het oude nest en presenteert hij samen met Skate de podiumshow die voorafgaat aan de Mafia 3 launch party. Samen gaan ze uitgebreid in op Mafia 3. Dat doen ze niet alleen, want er zijn een aantal gasten uitgenodigd die de game al hebben gespeeld, meer weten over de muziek van Mafia 3 of interessante weetjes hebben over de wereld van de maffia.

Tijdens de podiumshow kun je ook toffe merchandise winnen. Denk bijvoorbeeld aan t-shirts, custom speelkaarten, een Mafia III juwelenzakje mét inhoud of patches die je op je kleren kunt naaien voor die authentieke 1960’s look!

Dat is nog niet alles, want vanaf vandaag tot en met de 6e komt er dagelijks met een update van wat nog meer valt te winnen. Daar zitten een aantal moeilijk exclusieve dingen bij, dus hou je ogen open op social media!

Ben je van plan te komen, geef dat dan aan op deze evenementpagina, want onder de aanmeldingen worden een paar goodie bags verloot om alvast in de stemming te komen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch