Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomer Tips: Deze Nintendo Switch games raden wij aan voor de vakantie

30/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn weer terug met zomer(se) tips voor op vakantie, en vandaag is het de Nintendo Switch-editie. De Nintendo Switch is immers de perfecte handheld console om overal mee naartoe te nemen. Nou stimuleren wij natuurlijk niet dat je de hele dag op het strand op je Switch gaat zitten gamen. Maar zo af en toe, tijdens het reizen of als een ‘tot rust komen’ moment, dan is de Switch ideaal. Boris & JJ nemen de handheld altijd mee op vakantie en hebben iedere een lijstje opgesteld met Switch games die zij aanraden om mee te nemen op vakantie. Even puzzelen? Op ontdekking gaan? Beetje racen? Stukje strategisch denken? Het zit er allemaal tussen.

Op een bewoond eiland een onbewoond eiland bewoond maken

Een hoop mensen zullen Animal Crossing kennen van de oudere Nintendo Consoles. Het is een heerlijke manier om de tijd te verdrijven. In Animal Crossing New Horizons kom je terecht op een onbewoond eiland en is het jouw taak om de woning van je dromen te bouwen en te genieten van het eilandleven. Terwijl je bezig bent met het opknappen van je eiland komen er soms bezoekers langs die graag op je eiland willen wonen. Wat doe je dan? Een huis voor (alleen de aardige) mensen bouwen? Of ze lekker langs laten wandelen? Het is jouw eiland en jij bepaalt wat er op gebeurd. Dit is voor Boris een game die hij bij een vakantiereis naar een echt eiland meeneemt.

Een nachtmerrie in het spookhuis

Nog een tip. Ghostbusters…! Maar dan de Luigi versie. In Luigi’s Mansion 3 denk je te verblijven in een luxe hotel. Maar al snel wordt duidelijk dat je jezelf in een nachtmerrie bevindt. Het hotel zit namelijk vol met spoken. En dan is het zuigen geblazen. Speel de game alleen of in co-op met je kids, los puzzels op en bestrijd de spoken invasie. Dit zijn niet de enige games die de twee heren met jullie willen delen. Er komen maar liefst tien verschillende games in deze video voorbij. Ben jij dus op zoek naar een goed spel om de tijd mee te verdrijven deze vakantie? Bekijk dan nu Zomer Tips: Deze Nintendo Switch games raden wij aan voor de vakantie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch