Menu Premium
Loading...

Luigi’s Mansion 3 Premium Review: “het voelt allemaal heel natuurlijk aan”

05/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niets is toepasselijker dan een review van een Nintendo-game tijdens de Nintendo Nights. Luigi’s Mansion 3 is sinds 31 oktober voor iedereen met een Nintendo Switch speelbaar. En laat Emiel en Boris nou net een Nintendo Switch hebben. Zij zijn aan de slag gegaan met het nieuw avontuur van Luigi en bespreken in deze uitgebreide review alle ins en outs.

Luigi heeft het weer eens voor elkaar

In Luigi’s Mansion 3 kon Luigi het weer eens niet laten om een overnachting in een luxe hotel met Mario en co. links te laten liggen. Vanzelfsprekend gaat dit niet goed. Er blijken spoken in het hotel te zijn die plotseling met grote getale tevoorschijn komen. Mario en zijn vrienden worden als gevolg daarvan opgesloten in schilderijen. Luigi moet zijn angst wederom opzij zetten om de snode plannen van King Boo te dwarsbomen en zijn vrienden te redden. Gelukkig kan hij wederom rekenen op de hulp van zijn goeie ouwe vriend professor K. Wibus, die weer de nodige hulpmiddelen heeft klaarliggen. Aan jouw om er wat mee te doen en met je vrienden te ontsnappen uit het hotel.

Veel te doen in Luigi’s Mansion 3 hotel ‘de eeuwige rust’

Want er zijn mogelijkheden te over. Zo is er bijvoorbeeld een restaurant in piratenstijl, een middeleeuws kasteel en zelfs… een piramide! Elke etage van het hotel heeft zijn eigen unieke thema. Baan je een weg door verdieping na verdieping, los onderweg paranormale puzzels op en versla baldadige spoken. Er zijn kasteelkamers, tuinkamers, er is en filmstudio en de dus eerder vernoemde piramide. Verschillende gameplay-elementen dus en qua omgeving genoeg variatie. Je zou bijna gaan denken dat zo’n hotel helemaal niet zo groot kan zijn..

Heb jij de vorige Luigi’s Mansion-games gespeeld en ben jij van plan deze versie van Luigi’s Mansion een kans te geven? Laat het weten in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch