Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

(Zeer) Warme Babbels: Prestaties in videogames waar we trots op zijn

11/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat krijg je als Warme Babbels in een studio met fijne zomerse temperaturen houdt? Inderdaad: Zeer Warme Babbels. Tijdens de aankomende acht Zomer Weken brengen wij vier extra hete Babbels naar je toe. Om lekker naar te luisteren. Babbels die in het teken staan van zaken die we mooi vinden aan games?.Die ons plezier geven tijdens het gamen. En die er voor zorgen dat we gaming al tientallen jaren als onze favoriete vorm van tijdverdrijf zien. In de eerste editie hebben Huey, JJ en Skate het over de prestaties in games waar ze trots op zijn. Van de top van de rankings halen tot moeilijke levels doorkomen. Van welke situaties in welke games kregen ze het ultieme ‘yes’-gevoel. Je ziet en hoort het allemaal in deze eerste editie van Zeer Warme Babbels.

Kun je trots zijn op een bepaalde prestatie in een game?

De eerste vraag is natuurlijk of je trots kunt zijn op je eigen prestaties. Genoeg mensen op deze aardbol die een flink stuk zelfvertrouwen en eigenwaarde te kort komen. Maar de drie heren kunnen dat gelukkig in games wel. En dus komen ze met een reeks aan zeer uiteenlopende momenten waar ze trots op zijn. Van Crash Bandicoot en Bloodborne tot aan FIFA en Kingdom Hearts. De drie gaan dwars door hun game-leven heen en serveren jullie alle hoogtepunten. En ook een paar dieptepunten omdat de Zeer Warme Babbels anders te warm worden.

Zeer Warme babbels: Drie presentatoren, drie smaken, drie manier van gamen

Drie heren aan de desk met elk een totaal andere smaak wat betreft games. Gezegend ook met een totaal andere beleving van het spelen van videogames. Dat verschil zorgt voor een leuke, open en geanimeerde conversatie van dik drie kwartier lang. Oprecht Zeer Warme Babbels dus. Voor in de tuin of bij het zwembad.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch