Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over paludarium, Tiny Tina’s Wonderlands & D&D

04/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is wat fris voor de tijd van het jaar en dus vonden we het de hoogste tijd voor wat vervangende warmte. Een portie Warme Babbels met daan en JJ . Waar krijgen deze heren warme gevoelens van? Zijn er games die hen bovenmatig veel plezier hebben bezorgd? Series, films, iets anders nerdy? Want nerdy is wel vereiste. Straks komen de presentatoren nog aanzetten met een lekker malse biefstuk die ze hebben gegeten of een portie goede seks. En op die verhalen zit niemand te wachten.

Lekkere warme gevoelens bij TIny Tina’s Wonderlands

We houden allemaal van positiviteit. En als dat niet zo is, dan wordt het de hoogste tijd voor een goed gesprek met de shrink. Warme Babbels is een vorm van positiviteit. Geen gedis, geen getrol en gezeik en gezeur. Pure blijdschap. En dat dankzij een game, serie of nerdy hobby. Zo is Daan bezig met een paludarium. Wat dat is? Kijk het item en je weet het. En je verbaast over het engelen geduld van die jongen. Ook de onlangs opgebloeide liefde voor Dungeons & Dragons zie je terug in deze editie van Warme Babbels. JJ is minder van het knutselen, maar loopt zeker wel warm voor bepaalde zaken. Over zijn liefde voor stripboeken verwijzen we je naar de Premiumvision van afgelopen zaterdag. Maar wat vindt de beste man nog meer leuk?

Lekker creatief zijn in Warme Babbels

Tiny Tina’s Wonderlands is een van de zaken die JJ de afgelopen tijd warme gevoelens gaf. Hij noemt het zijn ‘snack-game’. Gewoon een uurtje chill monsters afknallen in de game van Gearbox. Iets wat fijn is in een periode van zijn leven waarin hij het druk heeft met wat andere zaken in het sociale leven. maar JJ kan ook jaloers zijn op de rust van Daan en zijn D&D creaties. Hij legt in deze video uit waarom. Stamp maar snel op de Play knop en check deze editie van Warme Babbels.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch