Menu Premium
Loading...

Yakuza: Like a Dragon Preview – ‘Dit kan zo maar top 3 games november worden’

15/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om terug te keren naar de (onder)wereld van: Yakuza. Ditmaal in een iets andere vorm dan voorheen. Nou, iets anders? Zeg maar gerust dat Yakuza Like a Dragon een totaal andere game had kunnen zijn. In het spel stap je in de voeten van: Ichiban Kasuga. Wat op zichzelf al een grote verandering is aangezien je in de Yakuza Serie voornamelijk met Kazuma Kiryu speelde. Maar de Yakuza serie is geen vreemde als het gaat om het wisselen van protagonisten. Zo heb je in de serie al met meerdere karakters kunnen spelen. Maar weet Yakuza: Like a Dragon met Ichiban Kasuga in de voetstappen te treden van zijn voorgangers? Skate heeft een paar avonden met de nieuwste Yakuza game kunnen spelen en legt het allemaal aan jullie uit in de Yakuza: Like a Dragon Preview.

Tijd voor een paar grote veranderingen

Niet alleen de nieuwe main character is een grote verandering ten opzichte van zijn voorgangers. De game heeft ook een totaal nieuwe fighting stijl. Waar je in de voorgaande Yakuza games in real time vocht tegen jouw tegenstanders, daar doe je dat in Like a Dragon turn based. Dit betekent dat jij en jouw tegenstander om de beurt een actie mogen ondergaan. De switch van fighting stijl is echt een verrassende wending voor de gamers die bekend zijn met de serie. Zo kwam het eerste deeltje in Japan uit in 2005, onder de naam Ryu ga Gotoku. En een jaar kon de rest van de wereld met het spel aan de slag. En de naam was hier ‘Yakuza’.

Een mix tussen serieus en lollig

Een game die draait om de Yakuza, daar zou je van verwachten dat het constant serious business is. Maar Yakuza is alles behalve constant serieus. De games mixen een serieuze verhaallijn af met gekke en lollige gameplay mechanics. Weet de nieuwste game het gekke en lollige element goed te mixen met het serieuze? Je ziet en hoort het van Skate en JJ in de Yakuza: Like a Dragon Preview.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch