Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De liefde voor de serie Yakuza, de Japanse Grand Theft Auto

21/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu The Yakuza Remasterd Collection al een tijdje uit is, is het tijd om eens te kijken naar de complete serie. Skate en Jelle orakelen in dit premium item wat er nou zo tof is aan deze serie. Van de lange Japanse cutscenes tot mini game’s in bijvoorbeeld een karaoke bar. Genoeg om van te smullen dus!

Wat is Yakuza?

De game is een third-person action game met stukken roleplay binnen een open wereld. Als speler krijg je XP door gevechten aan te gaan. Die XP kan je gebruiken om Kazuma’s stats en zijn fighting skills te verbeteren in de game. De game heeft 3 verschillende modes waar je helemaal los in kunt gaan, Events, Adventure en Battle. Je speelt als een Yakuza in een stad vol met missies en side missies. Die je allemaal moet voltooien om steeds beter te worden.

Echte Yakuza toch te wild

In de Yakuza reeks spelen ook grote Japanse namen de rol van de verschillende bazen. Natuurlijk heel vet om daar acteurs voor te gebruiken. Alleen willen deze mensen ook nog wel eens in het echt hun karakter na doen. Neem Mr. Taki l, die de hoofdrol ging spelen in de nieuwe Yakuza spinoff Judgment. Deze Mr Taki werd helaas gepakt met een pakje dope. Waardoor Sega helemaal in rep en roer raakte. Want dit soort zaken ligt in Japan niet zo lekker en dan gaat  de top van publisher zich er mee bemoeien.

Skate is nog steeds verliefd op Yakuza

De Yakuza-serie gaat natuurlijk al een tijdje mee. Maar ondanks het feit dat Skate pas later in de Yakuza-serie is gedoken, maakt dat zijn liefde voor deze serie er zeker niet minder om. Hij heeft alle delen gespeeld en bij elke game werd die liefde steeds maar groter. Skate heeft daarom een goede tip voor de mensen die nog niet met deze serie aan de slag zijn gegaan. Wil je weten wat die tip is? Klik dan maar snel met je vinger de linker knop van je muis. En check de video.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch