Menu Premium
Loading...

Volledige versie Yakuza 6 te spelen door glitch & romantiek in Fortnite

28/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is achter de desk gesprongen om een korte nieuwsupdate te geven! Vandaag is er nieuws over ieders favoriete Japanse mafia game, Yakuza 6. Ook is er geen week zonder een Battle Royale game nieuwtje.

Romantiek is toch niet dood in Fortnite

Fortnite is deze keer aan de beurt. Iedereen die een vriendin heeft en multiplayer games speelt kent het wel, je hebt bijna chicken dinner en je telefoon gaat. Neem je op of ga je toch voor die laatste headshot? Een serie tweets laat de meest romantische optie in Fortnite zien. Verschuil je gewoon in een struikje om je vriendin te appen. Wat een Romeo, wat een Casanova wat een RoosKoos! Wat is jullie ervaring met het balanceren van je relatie en gamen? Check het item nu voor JJ’s visie op dit probleem.

Gehele versie Yakuza 6 te spelen door glitch

Vroeger kwam er voor elke game wel een aparte demo uit. Volledige teams waren bezig met het bouwen van een apart demo level. Inmiddels komen er bijna alleen Alpha’s en Beta’s uit van de hele game. Tot gister! Toen is de Yakuza 6: The Song of Life demo in de Playstation store uitgekomen. De “demo” was maar liefst 36 gigabyte groot! Het blijkt de hele game te zijn, waarvan je alleen het eerste hoofdstuk kon spelen. Het duurde natuurlijk niet lang voordat gamers hadden ontdekt hoe ze voorbij het eerste hoofdstuk konden glitchen en dus op hun dooie gemakje de hele game gratis konden spelen. Sega heeft de “demo” een dag later al weer verwijdert uit de Playstation store. Gelukkig is het nog een krappe twee maanden tot de release van Yakuza op 17 april. Waren jullie er op tijd bij? En wat vonden jullie van de eerste stapjes? Check de preview van Skate hier! Heb je sowieso zin in een nieuwe Yakuza? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch