Menu Premium
Loading...

Yakuza 6: The Song of Life Preview

06/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na vele vertragingen moet hij dan toch echt gaan komen, Yakuza 6: The Song of Life. Skate was uitgenodigd om de game, in zijn huidige staat, te komen spelen. Darten, sporten, karaoke en zelfs daten zijn onderdeel van deze Japanse title. Mocht je dat allemaal liever in het echte leven willen doen, dan kan je gelukkig nog van de dikke arcade actie genieten. De game zal een single player only game gaan worden en zal dan ook een ijzersterk verhaal moeten hebben. Maar is dat ook gelukt? Is dat alles goed uitgewerkt? Of laat de game hier en daar wat steken vallen? Uiteraard heeft hij hier zijn bevindingen over en zal hij dit aan jullie voorleggen. Check snel Yakuza 6: The Song of Life!

Komt hij dan eindelijk uit?!!

Yakuza 6: The Song of Life is een game ontwikkeld door Sega voor de Playstation 4. De game werd voor het eerst getoond op de persconferentie van Sony, tijdens de Tokyo Game Show. Ondertussen is het al weer de 7de editie van de serie in het action/adventure genre met een third person perspective. Net als alle andere Yakuza titles is er weer genoeg te ontdekken in deze grote open gebieden. Ook is Kazuma Kiryu weer de hoofd character van de game, die aan het herstellen is van zijn verwondingen van de vorige game. De game zal zich dan ook afspelen in Kamurocho en Hiroshima.

Ondanks dat de game in ons koude kikkerlandje het daglicht nog niet heeft mogen zien, is hij wel al sinds 8 December 2016 uitgebracht in Japan. Officieel zou de game al eerder naar de rest van de wereld komen op 20 Maart 2018, maar werd helaas weer uitgesteld. Nu is de release datum op 17 April 2018 gezet, wat wel de officiële datum moet worden voor de game. Wat denk jij over de game? Staat hij al een lange tijd op je lijstje of wordt hij nu genoteerd? Vertel het ons in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch