Menu Premium
Loading...

XCOM 2: War of the Chosen review

12/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anderhalf jaar na de officiële release, is hij er dan. De grote uitbreiding voor de alom geprezen turn-based strategie XCOM 2 genaamd War of the Chosen. Deze uitbreiding zet XCOM 2 op zijn kop met een hoop nieuwe content, en maakt van XCOM 2 een compleet nieuwe game. Maar is deze uitbreiding goed genoeg om XCOM 2 weer op te pakken of moet je deze uitbreiding links laten liggen. Dit en meer vertellen Boris en Skate in deze “XCOM 2: War of the Chosen review”.

De geest van Sid Meier komt langs in de studio

XCOM 2 krijgt na anderhalf jaar een nieuwe uitbreiding, en deze uitbreiding is er niet zomaar eentje. War of the Chosen brengt onder andere een nieuwe factie met zich mee, de Chosen. De Chosen zijn drie elite alien eenheden die verschijnen tijdens de game. Eén van deze uber aliens is The Assassin, maar Boris is niet zo gecharmeerd van deze “ninja”.

Wat Boris dan wel tof vindt is de nieuwe enemy-class, the Lost. The Lost brengt twee van Boris zijn favoriete dingen bij elkaar Zombies en XCOM. Deze zombies brengen een heel nieuw gameplay element met zich mee, want als je één van de lost killt mag je nog een ronde spelen. Dit zorgt voor nieuwe tactieken en een verfrissende dynamiek in de game aldus Skate.

Wat ook nieuw is in deze DLC is dat jou manschappen een relatie kunnen hebben. Geen romances, maar buddy’s. Hoe vaker je de eenheden met elkaar vechten des te beter ze kunnen samenwerken. Maar als er één van de twee dood gaat dan nemen de emoties het over, en dan is dat karakter onbestuurbaar.

Boris en Skate hebben de nieuwe DLC voor XCOM 2 uitgebreid gespeeld en vertellen je of XCOM 2 de beste turnbased strategy van dit moment is. Of dat deze titel toch naar Mario + Rabbids Kingdom Battle gaat. XCOM 2, Destiny 2 en een losse desk komen allemaal langs in de review van XCOM 2: War of the Chosen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch