Menu Premium
Loading...

Mario + Rabbids Kingdom Battle Review

28/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand augustus loopt zo’n beetje op z’n einde. Dit betekent dat het einde van de zomer nabij is. Voor velen is dit een niet al te positief vooruizicht, maar zoals Johan Cruijff zou zeggen: ‘Ieder nadeel heb z’n voordeel.’ Immers, met het vedrwijnen van het mooie weer, doemt het naderende gameseizoen weer op aan de horizon. In het begin van het jaar was er veel kritiek op het najaar. Er zouden weinig echte toppers aankomen en bovendien was het de doelgroep allemaal te voorspelbaar. Door al het E3-geweld is die tendens onder gamers wat omgeslagen, maar nog steeds weten we allerminst zeker of het wel zo’n topjaar wordt. De release van de Nintendo Switch dit voorjaar was een van de hoogtepunt van gamejaar 2017. Dit najaar komen er een aantal grote Switch-titels aan om het gezeur van fans om meer grote titels de kop in te drukken. Een van die titels betreft Mario Rabbids. Shelly en Koos zijn losgegaan met de nieuwe game en vellen in dit item hun oordeel. Check nu de Mario + Rabbids Kingdom Battle Review!

Shelly aan de slag in de trein

Mario Rabbids werd afgelopen E3 onthuld en gold voor velen als een verrassing. De eerste reacties waren wisselend. Sommigen gaven aan dat ze de Rabbids-franchise niet bepaald konden waarderen, terwijl anderen wel toekomst zagen in deze combicatie van franchises. Voor velen kwam de titel tamelijk uit de lucht vallen. Echter, Ubisoft is al jarenlang behoorlijk ‘close’ met Nintendo, getuige bijvoorbeeld de langdurige ondersteuning van de Wii U. De ‘lijntjes’ zijn kort en in dat kader is een titel als Mario + Rabbids Kingdom Battle toch een stuk minder verrassend. In deze review voorzien Koos en Shelly je van hun mening over deze titel. Shelly was in ieder geval dolblij dat ze haar Switch weer kon aanraken na het uitspelen van Zelda.

Wat is jullie mening over Mario + Rabbids. Kijken jullie uit naar deze titel en kunnen jullie de tactische gameplay waarderen? Check dan nu Mario + Rabbids Kingdom Battle Review!’

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch