Menu Premium
Loading...

Xbox Series X Unboxing & Impressies: De meest krachtige console

28/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat JJ gisteren op geheel eigen en niet ongevaarlijke wijze de PS5 ‘unboxte’, is het vandaag opnieuw dik feest. Microsoft moet namelijk gedacht hebben ‘wat zij deden, dat kunnen wij ook’. En dus stuurden ze een koerier naar de redactie van Gamekings om hun nieuwe baby aan ons te overhandigen: de Xbox Series X. JJ was vandaag niet op kantoor en dus was het aan Boris en Koos om de nieuwe console uit zijn kartonnen omhulsel te bevrijden. En dat deden de twee met zichtbaar plezier. En met een andere twist dan JJ. Welkom bij de unboxing van de Xbox Series X.

Dat is wel een hele mooie doos

Wederom dus een fraaie kartonnen doos op de desk. Met daarin de nieuwe console van Microsoft. Hoe gaan de twee hem open maken? Met de blote handen of gewoon met beleid, strategie, overleg en dus een schaar. Zit de Series X net zo goed verpakt als de PS5 en wat staat er op de doos? Halo Infinite zoals we in de VS zagen, of met een andere opdruk? Je gaat het beleven zodra je op die vermaledijde Play-knop heb geklikt.

Hoe vinden de mannen de Xbox Series X?

En dan natuurlijk de inhoud van de doos. Hoe ziet de controller er uit en hoe voelt hij aan? Welke kabels zitten erbij en hoe zwaar is de Xbox Series X als we hem vasthebben? Zo zwaar als hij er op eerste oog uitziet of eigenlijk lichter dan de gedacht en verwacht? En hoe vinden we de looks nu de console echt in volle glorie voor ons staat? Mag deze wel naast de TV? Boris en Koos nemen je mee tijdens het uitpakken van de Xbox Series X. Een moment waar we vele, vele maanden naar uit gekeken hebben. Want met de kost van de PS5 gisteren en de Xbox Series X vandaag zijn we een nieuwe periode in gegaan. Next Gen is alive & kicking!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch