Menu Premium
Loading...

PS5 Unboxing & eerste impressies: next-gen has arrived!

27/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wisten dat het er aan kwam. Dat er vandaag of morgen een koerier voor de deur zou staan met een groot pakket. Met daarin iets waar we met zijn alleen al heel lang naar uitkijken. Vandaag was het zo ver. De bel ging rond 12:00 uur en JJ stormde de trap. Lijf en leden riskerend. Iets later stormde hij weer naar boven en liep direct de studio terwijl hij naar de stagiaire schreeuwde dat fucking van zijn reet moest afkomen en onmiddellijk de opnameknop aan rammen. De PS5 was namelijk binnen en we mochten hem direct in beeld gaan uitpakken. En dus eindelijk uit gaan vinden hoe groot het nieuwe stuk hardware was. Welkom bij de PS5 Unboxing.

De PS5 is eindelijk binnen en de unboxing is aan!

Er was echter wel een risico. JJ iets laten unboxen is een zogenaamd ‘recipe for disaster’. De man, die nu toch al ietwat opgewonden was door de gedachtes aan de nieuwe console van PlayStation, kan namelijk niks rustig doen. Alles moet snel en hard. Op het materiaal waarin de PS5 was verpakt stond echter ‘fragile’. En niet één keer, maar een stuk of zes. Dus toen JJ met zijn tools aankwam schrok de dienstdoende stagiaire zich een hoedje. De beste kerel zou toch niet een van de eerste PS5’s in ons land direct slopen? De uitkomst zie je in deze video.

Hoe groot is de PS5 nu werkelijk?

De PS5 is dus in de studio. Een nieuw tijdperk is begonnen. En omdat we bij Gamekings al heel wat jaren meegaan, hebben we ze allemaal meegemaakt. Van de eerste PlayStation tot nu dus de PS5. We unboxed it, we tested it & we  we played it. En daar komt dus vanaf vandaag de PS5 bij. Hopelijk kunnen we de Xbox Series X ook snel ontvangen, zodat we onze collectie volledig hebben.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch